Чоловік погрожував підірвати гранату в апеляційному суді в Чернівцях

Наразі чоловікові інкримінують незаконне поводження зі зброєю

У будівлі апеляційного суду в Чернівцях чоловік погрожував підірвати гранату. Відомо, що на момент інциденту в суді розглядалася справа щодо сина нападника, якого судили за військовий злочин. Поліція провела перемовини із чоловіком, після чого він віддав правоохоронцям гранату і пістолет.

Як повідомляє чернівецьке медіа-агентство «АСС», інцидент стався у п’ятницю, 17 березня, на вулиці Емінеску в будівлі апеляційного суду. До приміщення суду намагався зайти чоловік з гранатою. Як повідомив керівник поліції Чернівецької області Руслан Дударець, чоловік дістав з кишені гранату під час спроби зайти до приміщення суду.

«Після перемовин з працівниками з судової охорони, він вийшов та стояв у арці, біля входу до апеляційного суду. З чоловіком провели перемовини, він віддав гранату та травматичний пістолет. Причиною такого поводження чоловіка став вирок, який у суді винесли його синові», – йдеться у повідомленні.

Попередньо відомо, що судили чоловіка за вчинення військового злочину. Наразі чоловікові інкримінують незаконне поводження зі зброєю. Поліція з’ясовує усі обставини інциденту.

Інформація доповнюється…

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter