Мешканець Коломиї на зупинці побив і пограбував 13-річну дівчинку

Поліцію викликав батько потерпілої дівчинки

На автобусній зупинці у Коломиї 48-річний місцевий мешканець вдарив 13-річну дівчинку ногою в живіт, відібрав від неї телефон і втік. Поліція розшукала нападника вже за кілька годин, наразі чоловік перебуває у СІЗО, за скоєне йому загрожу до десяти років ув’язнення.

Як у п’ятницю, 7 квітня, повідомила прес-служба поліції Івано-Франківської області, інцидент стався зупинці в Коломиї у четвер, 6 квітня. Про напад на дівчинку поліцейським повідомив батько дівчинки. За його словами, невідомий чоловік підійшов до дитини, вихопив мобільний телефон, вдарив дівчинку в живіт і втік.

«Чоловік дав чіткий опис нападника. Його за лічені години розшукали коломийські поліцейські. Йдеться про 48-річного мешканця Коломиї», – йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 ККУ (грабіж). Чоловікові вже повідомили про підозру, наразі він перебуває у СІЗО, невдовзі йому обиратимуть запобіжний захід. Через скоєння грабежу під час воєнного стану мешканцю Коломиї загрожує до десяти років позбавлення волі.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter