Росіяни дроном зруйнували школу на Сумщині, загинули вчителі

Наслідки удару росіян по школі в Ромнах

Російські воєнні злочинці вранці в середу, 23 серпня, вдарили дроном-камікадзе по школі в Ромнах Сумської області. Навчальний заклад зруйновано, загинули четверо людей.

Як стало відомо ZAXID.NET із власних джерел, росіяни вдарили по школі №8 на околиці міста. Сумська обласна військова адміністрація повідомила, що росіяни завдали удару по школі о 10:05 дроном-камікадзе Shahed. Як сказано в повідомленні, на місці відразу почали працювати правоохоронці, рятувальники та медики. Також там розгорнули штаб з ліквідації наслідків удару.

Пізніше міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що внаслідок удару по школі загинули директор школи, його заступник, секретар та бібліотекар. Він уточнив, що люди не спустилися під час тривоги в укриття. Також поранення отримали четверо місцевих мешканців, які в цей момент проходили неподалік.

Згодом стало відомо, що за ранок над Сумщиною протиповітряна оборона збила два дрони-камікадзе.

Нагадаємо, вночі в середу росіяни випустили по Україні близько 20 дронів-камікадзе. Дев’ять з них збили над Одещиною, ще два – над Запорізькою областю. Водночас є влучання на півдні Одещини. Зокрема, постраждало зерносховище.