Рятувальники не можуть знайти чотирьох людей після удару по кафе у Грозі

Окупанти одним ударом вбили 15% села Гроза Куп’янського району Харківської області

У п’ятницю, 6 жовтня, рятувальники завершили розбір завалів на місці ракетного удару росіян по кафе-магазину в селі Гроза на Харківщині, в яке люди прийшли на поминки військового. Чотирьох людей не можуть знайти, повідомив начальник Слідчого управління обласної поліції Сергій Болвінов.

«Перебрали кожну цеглинку та вилучили всі рештки тіл і документи в селі Гроза. Разом з ДСНС закінчили роботу на місці влучання. Шукати загиблих під завалами допомагали три спеціально навчені службові собаки», – розповів він.

За словами Болвінова, внаслідок удару загинула 51 людина, ще шестеро отримали поранення. 11 фрагментів тіл, у тому числі дрібних, відправили на експертизу ще вчора. Вилучені сьогодні рештки тіл також будуть досліджені з використанням ДНК у лабораторіях, уточнив Болвінов.

Начальник слідчого управління поліції Харківщини також зазначив, що четверо мешканців Грози зникли безвісти, серед них двоє дітей. Однак чи дійсно вони загинули внаслідок удару стане відомо після завершення ДНК-експертиз.

Росіяни влучили в кафе у селі Гроза Куп’янського району вдень 5 жовтня, коли там відбувався поминальний обід. Того дня в селі перепоховали військового, який загинув ще на початку повномасштабної війни, але через окупацію його не змогли поховати в рідному селі.