На Закарпатті п’яний водій BMW наїхав на 6-річну дівчинку

Водій наїхав на дитину, а потім влетів у паркан біля прилеглого будинку

В Ужгородському районі Закарпаття поліцейські затримали водія у стані алкогольного сп’яніння, який наїхав на 6-річну дівчинку. Через отримані травми дитина померла на місці, повідомили у суботу, 14 жовтня, у прес-службі поліції Закарпатської області.

ДТП сталася приблизно о 16:00 у селі Тур’я Поляна, розташоване в Ужгородському районі. За даними правоохоронців, наїзд на дитину здійснив 46-річний водій BMW.

«Відомо, що 46-річний водій автомобіля марки «BMW», значно перевищив безпечну швидкість, не впорався з керуванням та з’їхав на узбіччя, яким в той час йшла 6-річна дівчинка. Водій здійснив наїзд на дитину, після чого влетів у паркан будинку. Від отриманих травм малолітня померла на місці події», – повідомили у прес-службі поліції.

Правоохоронці зафіксували, що водій був сильно п’яний – драгер показав 2,13 проміле алкоголю в його крові. Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом смерті дитини поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 ККУ (порушення правил дорожнього руху у стані сп’яніння, що спричинило смерть постраждалої). Водію загрожує до десяти років позбавлення волі без права керувати авто від п’яти до десяти років. Наразі триває слідство.