Уночі Росія завдала по Україні удару 22 дронами-камікадзе

У ніч на вівторок, 12 березня, російські окупанти вчергове атакували Україну дронами-камікадзе. Росіяни випустили 22 БПЛА по 11 областях, зокрема – по Хмельниччині, Тернопільщині, Рівненщині та Львівщині, повідомили у прес-службі Повітряних сил України.

Сили ППО зафіксували безпілотники ввечері 11 березня. БПЛА заходили на територію України з південних областей – тимчасово окупованої Херсонщини, Миколаївщини та Одещини.

Ударні дрони рухалися через Вінницьку та Київську області на захід. Зокрема, Окупанти атакували Хмельницьку область, а саме Старокостянтинів, де, за повідомленням «Суспільного», пролунали вибухи. Наразі у місцевій ОВА не прокоментували нічну атаку та не заявили про пошкодження чи постраждалих.

Також вибухи пролунали на Тернопільщині. За попередньою інформацією, один із трьох зафіксованих БПЛА, які пролітали над областю, влучив в об’єкт промислової інфраструктури неподалік районного центру. За даними місцевих ЗМІ, дрон влучив у неробочу АЗС.

Згодом БПЛА зафіксували на Рівненщині та Львівщині. Приблизно о 01:30 мер Львові Андрій Садовий повідомив про те, що небо над областю чисте, а повітряну тривогу скасовано.

«Львів, відбій тривоги! У небі чисто. Дякуємо за захист», – повідомив Андрій Садовий.

За даними Генерального штабу ЗСУ, росіяни вночі атакували Україну 22 дронами-камікадзе іранського виробництва Shahed. 17 із них вдалося знищити. На момент публікації немає інформації про пошкодження внаслідок падіння БПЛА чи постраждалих.

Нагадаємо, 10 березня Росія знову масовано атакувала дронами-камікадзе Україну, застосувавши 39 ударних БПЛА. 35 із них збили сили ППО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *