Смачна маринована капуста швидкого приготування: як приготувати

Смачна маринована капуста швидкого приготування: як приготувати

Пропонуємо рецепт маринованої капусти швидкого приготування, їсти її можна вже наступного дня.

Про це пише ТСН.

Інгредієнти:

капуста — 1 кг
морква — 1 шт.
перець болгарський — 2 шт.
часник — 5 зубків

Для маринаду:
вода — 500 мл
сіль — 1 ст. л.
цукор — 2 ст. л.
оцет яблучний — 50 мл
олія — 50 мл

Приготування:

Капусту шинкуємо, моркву натираємо на тертці, перець ріжемо соломкою, часник — пластинками, складаємо до миски.

Воду доводимо до кипіння, додаємо сіль, цукор, оцет, олію.

Киплячим маринадом заливаємо овочі, добре все перемішуємо, ставимо під гніт на декілька годин.

Розкладаємо капусту до банок і прибираємо в холод. Через добу можна їсти. Чим довше капуста стоїть, тим вона смачніша.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *