Перші 200 правоохоронців отримали щеплення проти COVID-19

Перші 200 правоохоронців отримали щеплення проти COVID-19
Перші 200 правоохоронців отримали щеплення проти COVID-19.

Як повідомляє Управління комунікації Національної поліції України, сьогодні перші 200 правоохоронців, які несуть службу в аеропортах “Бориспіль” та “Жуляни”, а також поліцейські, які працюють на Центральному залізничному вокзалі Києва, і патрульні у Борисполі, отримали щеплення від коронавірусу китайським препаратом CoronaVac.

Як зазначили в управлінні комунікації, поліцейські під час несення служби постійно працюють безпосередньо з людьми, тож входять до категорії тих, кого вакцинують одними із перших.

Адже, як стверджують лікарі, це необхідно для того, аби сформувати колективний імунітет і зупинити поширення коронавірусної хвороби.

Разом із поліцейськими процес вакцинування розпочали прикордонники та нацгвардійці.

Перед вакцинацією всі правоохоронці підписали згоду на щеплення та пройшли медогляди.

Серед тих, хто вакцинувався, – заступник голови Нацполіції – начальник поліції Києва Андрій Крищенко, начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов, начальник Департаменту патрульної поліції України Євгеній Жуков та його перший заступник Олексій Білошицький.

Вакцинація відбувалася у спеціально підготовлених приміщеннях на території одного з терміналів аеропорту “Бориспіль” та відомчого медичного закладу Національної гвардії України.


69