Попрощався і вимкнув телефон: вчителька ледь не довела учня до самогубства через чіпси

Попрощався і вимкнув телефон: вчителька ледь не довела учня до самогубства через чіпси
У Кременчуці Полтавської області в одній із місцевих шкіл стався конфлікт між вчителем та учнем. 6-класник придбав чипси і хотів похрумтіти, а вчителька  їх відібрала, чим обурила учня, що він вирішив вкоротити собі віку.

Про інцидент у школі йдеться у рішенні суду.

Ситуація сталася у березні у Кременчуцькій гімназії №16, але рішення суду з’явилося нещодавно. Так,11 березня поточного року 6-класник школи №16 утік зі школи, зателефонував до матері та повідомив про намір вчинити самогубство.

За словами школяра, які зафіксовані в матеріалах справи “він, перебуваючи у школі №16, на перерві купив чипси, які в нього забрала класний керівник та сказала, що віддасть після закінчення уроків”. Вчителька зателефонувала матері хлопчика і хотіла відвести його  до директора. 6-класник відповів, що піде додому.

Дорогою він зателефонував мамі і розповів, що перебуває на даху і має намір скоїти суїцид, попрощався та вимкнув телефон, а сам в цей час пішов до озера та перебував там доки його не знайшли працівники поліції.

За матеріалами суду, наміру покінчити життя самогубством дитина не мала, і чому хлопчик так себе повів, він сказати не зміг.

Суд визнав у тому, що сталося, винною матір хлопчика і наклав на неї адміністративне стягнення – штраф 850 грн + 454 грн судового збору в дохід держави.


925