Добкін визвірився на барменів, які пригощали пивом за голи у ворота Росії

Добкін визвірився на барменів, які пригощали пивом за голи у ворота Росії
Екснардеп Михайло Добкін знову “відзначився”. На цей раз він різко висловився на адресу українців, які підтримували збірну Бельгії у позавчорашньому матчі проти Росії.

Йому не сподобалося, як українці вболівали за Бельгію, дісталося навіть барменам.

“Одні ідіоти причепилися до форми збірної чужої країни так, ніби їх думка комусь цікава. Інші ідіоти вболівають у футболі не за, а виключно проти збірних команд на Євро-2020 і з видом патріотичних патріотів розливають “на шару” пиво таким же, як і вони “уболівальникам”. Деякі політики заявляють, що вони раптом на один вечір стали “бельгійцями”, навіть не запитавши у самих бельгійців: “А на холеру вони їм потрібні”. Пришелепкуваті якісь”, – написав Добкін у Telegram.

Політик закликає людей бути самими собою, а не “як усі”. І любити свою, а не ненавидіти чуже.

Бельгійці забили росіянам три голи, самі ж не пропустили жодного. Перед грою українські бари анонсували, що оригінально частуватимуть відвідувачів за кожен гол у ворота росіян. У Вінниці в одному з пабів за кожен гол бельгійців у ворота росіян безкоштовно наливали синьо-жовтий коктейль “Героям Слава!”. У Львові організатори Lviv Fan Festival за кожен забитий гол Бельгії у ворота росіян глядачів пригощали 100 бокалами пива.


296