Поцупили корів з пасовища та здали на м’ясо: двох чоловіків відправили за ґрати

У Тернопільській області до позбавлення волі засудили двох молодиків, які вкрали двох корів з пасовища та здали їх на м’ясокомбінат.

Про це йдеться у вироку Збаразького районного суду Тернопільської області, повідомляє ТСН.ua.

За даними суду, двоє чоловіків, один із яких на той момент був ще неповнолітнім, 1 листопада 2018 року з пасовища у с. Козярі Тернопільської області вкрали двох корів вартістю понад 27 тис. грн. Тварин вони здали на м’ясо.

У суді підозрювані свою провину визнали та розкаялися. Потерпіла розповіла судові, що обвинувачені частково компенсували їй втрату корів, проте вона просила суд задовольнити її позов щодо матеріальної та моральної шкоди.

Одного з підозрюваних суд засудив до 3 років позбавлення волі, проте він був засуджений і за інші злочини та ще не відбув покарання, а тому перебуватиме за ґратами 3 роки та 6 місяців.

Іншого підозрюваного засудили до 2 років позбавлення волі, проте він також уже був засуджений вироками інших судів, а тому перебуватиме у в’язниці 3 роки та 3 місяці. Також другий засуджений повинен сплатити потерпілій 13 515 грн матеріальної та 2 500 грн моральної компенсацій.


252