«Намагалася давати синові все найкраще»: жінка кинулася під поїзд через кредити

У селищі Слобідка на Одещині жінка кинулася під поїзд, залишивши передсмертну записку.

Загиблу звали Олена, вона працювала головним бухгалтером однієї з міських лікарень, розповіли сусіди жінки журналістам “Новини.LIVE Odesa”.

Передсмертна записка була адресована її 17-річному синові Олександру.

“Я любила тебе як могла. Я загнала себе в глухий кут. Просто немає сенсу далі жити…”, – було написано в записці.

“Вона намагалася давати своєму єдиному синові все краще. Хороший коледж, де він добре вчиться. Зараз навчається у вищому навчальному закладі на фізико-хімічному факультеті, куди вступив самостійно. Мама йому допомагала підготуватися до іспитів, вони розбирали разом біологію, фізику. Відносини між сином і матір’ю були звичайними. Сім’я не п’є, вихована, вели нормальний спосіб життя. Багато читали як син, так і його мама. Завжди було про що поговорити, товариська і активна сім’я”, – розповіла знайома загиблої.

З’ясувалося, що Олена брала в кредит величезні суми коштів. На думку знайомих, це основна причина відчайдушного кроку, на який наважилася жінка.

“Навіщо вона їх брала – ніхто не знає. Які у неї були проблеми, залишилися тільки припущення. У них було все – житло, їжа, хороша робота. Про свої проблеми ніколи нікому не розповідала. Якби розповіла – ми б їй допомогли”, – додає сусідка Олени.


61