Поки Путін відмовляється припинити безглузду війну проти України, тиск буде посилюватися – Кулеба про розмову з Блінкеном

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба обговорив з державним секретарем Сполучених Штатів Ентоні Блінкеном майбутні кроки для посилення тиску на Російську Федерацію.

Про це він заявив у сервісі мікроблогів Twitter.

“Ще один дзвінок з секретарем Блінкеном. Ми інтенсивно координуємо важливі подальші кроки для посилення тиску на Росію. Поки Путін (президент Росії Володимир Путін – ред.) відмовляється припинити свою безглузду та варварську війну проти України, тиск буде посилюватися. Вдячний США за підтримку України”, – зауважив Кулеба.

Нагадаємо, що країну-агресорку не виключать з Організації об’єднаних націй. Український дипломат, відповідаючи на запитання про ймовірність виключення РФ з ООН, зазначив, що цього не може статись. “Росію не зможуть виключити з ООН”, – сказав Кулеба.

Нагадаємо, голова МЗС України Дмитро Кулеба повідомив, що його зустріч з очільником російського МЗС Сергієм Лавровим відбудеться 10 березня.


278