“Не до футболу взагалі, люди гинуть”: Петраков – про матч збірної України у відборі на ЧС-2022

Головний тренер збірної України Олександр Петраков прокоментував майбутній поєдинок національної команди в плей-офф кваліфікації на чемпіонат світу з футболу.

Петраков зазначив, наскільки народ України став згуртованим після початку війни, а також сказав, що поки не знає, коли відбудеться і чи відбудеться взагалі поєдинок проти збірної Шотландії, пише УНІАН.

“Те, що ми станемо сильнішими, це навіть не 100%, а 200%. Де я тільки не ходив, за продуктами, до хлопців на блокпостах і бачу, що люди стали згуртованими.

Розбивати житлові будинки, вбивати дітей, я навіть не знаю, як говорити про це. Моя мама була в окупації під німцями, багато мені розповідала, але те, що роблять зараз росіяни, “брати”… Місяць пройшов, а я досі не можу зрозуміти, як це сталося.

З футболістами збірної я на зв’язку постійно. У тому числі з нашими легіонерами. Для них футбол теж відійшов на другий план. Зараз кінець березня, у нас ще є квітень і травень. Ще подивимося дату, на яку призначать наш матч з Шотландією. Адже там ще Ліга Націй повинна бути, календар є. Не знаю, що буде. Поки не до футболу взагалі, люди гинуть”, – наводить слова Петракова “Футбол NEWS”.


119