До національної платформи продовольчої безпеки долучилися вже понад сто виробників із Буковини

До Національної платформи продовольчої безпеки долучилися вже більше ста користувачів Буковини.

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, пише molbuk.ua

Повідомляється, що чернівецькі виробники активно долучаються до Національної платформи продовольчої безпеки. Так, на сьогоднішній день вже зареєструвалися і почали працювати більше ста користувачів. Платформа орієнтована для задоволення потреб учасників Збройних сил України, територіальної оборони, громадян України та торговельних мереж.

Як відомо, в Україні нещодавно розпочала роботу Національна платформа продовольчої безпеки. Через неї бізнес та військові адміністрації можуть формувати свої потреби у забезпеченні харчовими та іншими критично необхідними продуктами.

Платформа є зручним та оперативним інструментом для пошуку найнеобхідніших продуктів і товарів широкого вжитку, пропозицій для виробників із урахування логістичних можливостей. У період, коли відбувається переміщення виробничих потужностей, втрачено раніше налагоджені зв’язки, вона є зручним механізмом поновлення партнерських стосунків і налагодження конструктивної роботи.

“Закликаємо агрофірми, виробників, торговельні мережі, військові адміністрації та органи влади активніше користуватись цим майданчиком”, – йдеться у повідомленні.

Реєстрація та робота на платформі для всіх учасників безкоштовна.

Національна платформа продовольчої безпеки розроблена та впроваджується Держпродспоживслужбою за підтримки Офісу Президента України, Міністерства економіки та торгівлі України, Міністерства інфраструктури та Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Посилання на платформу тут:


231