Вася, Вася: Ломаченко знову потрапив у скандал через репост інтерв’ю священника УПЦ МП

Український боксер Василь Ломаченко потрапив у скандал через те, що опублікував в Instagram інтерв’ю митрополита УПЦ МП Луки, в якому той заявляв, що українців бомбардують через підтримку прав ЛГБТ-спільноти.

У спілкуванні з ВВС ще 30 березня 2022 року Лука вказав, що незадовго до початку повномасштабної вторгнення Росії “за допомогою України ПАРЄ ухвалила резолюцію, яка, по суті, оголошує терор усім, хто противник ЛГБТ”, пише “НВ”.

Він сказав, що всі делегати від Верховної Ради України, які мали право голосу при ухваленні цього рішення, проголосували “за”.

“Може хтось сподівався на те, що Києво-Печерські святі спокійно дивитимуться з неба, як Києвом — колисками православ’я Святої Русі – ходитимуть содоміти? Чи Матері Божій буде байдуже, що в її святому домі замість пап та мам з’являться батьки номер один і номер два?”, — зазначив Лука.

Репост інтерв’ю Луки викликав обурення в підписників Ломаченка: “Вася, ти проломив дно”, “ватно-православна програма. Продовження”, “такого відбитого на голову бовдура, як ти, світ ще не бачив”, — написали користувачі соцмережі.


191