Кіберполіція Буковини закликає українців до боротьби з ворогом у медіапросторі: як це зробити

Для протидії російським окупантам на інформаційному фронті Департаментом кіберполіції створено та підтримується проєкт “МРІЯ”, який обʼєднує небайдужих громадян у напрямку протидії дезінформації, а також російській пропаганді у мережі Інтернет.

Про це повідомляє департамент Кіберполіції.

Наразі це найбільша спільнота, яка успішно блокує та протидіє російській агресії, кількість підписників проєкту вже понад 245 тисяч і долучитися до кібервійська може кожен охочий.

Проєкт кіберполіції:

– Спільнота небайдужих українців, котрі блокують та протидіють російській агресії в Інтернеті. Канал – це головна інструкція та засіб комунікації з підписниками щодо блокування, а також платформа, де щоденно та систематично надаються онлайн-завдання для підписників, актуальні новини та свіжа інформація, у тому числі навчальні матеріали по кібергігієні; Підписатися на канал можна тут.

– Приймає інформацію про фейкові ресурси, котрі перевіряються нашими модераторами та відправляються на блокування в Телеграм-канал.
У розділі “Надіслати скаргу на ресурс” – кожен може долучитися до блокування ресурсів окупанта. Вам буде надано випадкове посилання, а також текст скарги, які постійно змінюються. Не будьте байдужими – кожна скарга наближає нас до перемоги! Підписатися можна тут.


162