Спеціальне засідання РНБО: Зеленський анонсував важливі рішення для України

Глава держави Володимир Зеленський терміново скликав на 30 вересня засідання Ради національної безпеки й оборони, під час якого ухвалять фундаментальні рішення для України.

Про це розповів український президент під час відеозвернення пізно ввечері 29 вересня.

“Завтра – іще один день нашої боротьби, іще один день на шляху до перемоги. Чи буде він особливим для нас? Цей день стане ще одним, який наблизить нас до безпеки й миру. До відновлення нашої територіальної цілісності. Бо заради цього воюють і працюють мільйони українців. Завтра відбудеться спеціальне засідання РНБО, яке я скликав. Будуть рішення. І ми знаємо, як реагувати на будь-які російські дії”, – наголосив Зеленський.

Очільник України підкреслив, що Росія не отримає нової території України.

“Росія приєднає себе до катастрофи, яку вона принесла на окуповану територію нашої країни. Ціною того, що одна людина в Росії хоче продовжувати цю війну, буде те, що все російське суспільство залишиться без нормальної економіки, без гідного життя і без поваги до людських цінностей. Це ще можна зупинити. Але щоб це зупинити, доведеться зупинити одного в Росії, хто хоче війни більше, ніж життя. Вашого життя, громадяни Росії”, – зауважив він.


194