Вночі ворог обстріляв Запоріжжя: вже відомо про 17 загиблих

За добу відбулося майже сорок бойових зіткнень. Найбільш напружена обстановка спостерігалася на Бахмутському та Авдіївському напрямках, де наші захисники відбили понад 30 атак противника.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Ворог обстрілює позиції наших військ вздовж лінії зіткнення, здійснює інженерне обладнання оборонних рубежів та позицій на окремих напрямках та веде повітряну розвідку БпЛА.

Протягом минулої доби окупанти завдали 3 ракетних та 26 авіаційних ударів, здійснили понад 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Вночі російські окупанти цинічно вдарили по житлових будинках та цивільній інфраструктурі Запоріжжя. Інформація щодо жертв уточнюється, але вже відомо про десятки загиблих та постраждалих.

Секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв повідомив, що внаслідок нічного ракетного удару окупантів по Запоріжжю зруйновані та пошкоджені багатоквартирні будинки та вулиці приватного сектора міста.

“За попередніми даними, 5 приватних будинків зруйновано та близько 40 – постраждало. На цей час відомо про 17 загиблих”, – повідомив Анатолій Куртєв.


195