Головного ветерана ЛКМЗ Анатолія Бабенка привітали з 75-річчям +vd

День народження голова ветеранської організації Лозівського ковальсько-механічного заводу Анатолій Бабенко святкував 6 вересня. Цього дня його прийшли поздоровити керівництво ЛКМЗ, заводської профспілки та представники благодійного фонду “Патріоти”.

Подяку за активну суспільну роботу від народного депутата України Анатолія Гіршфельда імениннику вручив помічник депутата Василь Левченко, а голова фонду “Патріоти” у місті Лозова Ігор Чопенко після привітань зазначив, що благодійна організація нікуди Анатолія Бабенка не відпускає. Ветеран є членом міської опікунської ради “Патріотів”, що приймає рішення, на які проблеми лозівчан найперше потрібно виділити благодійні кошти.

Від керівництва ЛКМЗ головний ветеран заводу отримав у подарунок годинник.

– Хочу побажати Вам міцного здоров’я, найміцнішого, воно Вам потрібно — Ви нам потрібні ще довгі й довгі роки! І щоб Ви звіряли час із заводом, вручаємо Вам цей годинник. Носіть і пам’ятайте, що Вас пам’ятають на заводі! – вручаючи подарунок, сказав Ашот Керопов, директор з персоналу та соціального розвитку ЛКМЗ.

Анатолій Бабенко прийшов працювати на ковальсько-механічний завод у рік запуску підприємства — у 1966-му. Багато років він очолював бюро раціоналізаторства та винахідництва. У 1999 році Анатолій Васильович вийшов на пенсію, а з 2002-го став головою ветеранської організації ЛКМЗ.

За словами Ашота Керопова, Анатолія Бабенка запам’ятали на заводі як авторитетного керівника і відповідальну людину, що завжди доводить справу до кінця.

Валерія Гецко