Росія виробляє більше зброї, ніж їй треба на війні і заповнює нею склади, − Борис Пісторіус

Цех російського виробника танків «Уралвагонзавод»

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус стверджує, що військово-промисловий комплекс Росії вже працює на заповнення складів, оскільки росіяни виробляють зброю у кількостях, вищих за їхні потреби на війні. Про це у четвер, 25 квітня, повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на N-TV.

За словами німецького міністра, зі збільшенням витрат на озброєння та впорядкуванням військової економіки «значна частина або частина того, що виробляється, більше не йде на фронт, а потрапляє на склади».

«Ви можете бути наївними і сказати, що він (Владімір Путін – ред.) робить це лише з обережності. Як скептична людина, я б сказав у цьому випадку, що він робить це, тому що у нього є плани або щось може бути», – сказав міністр оборони Німеччини.

Нагадаємо, що в середині березня естонська розвідка повідомила, що після двох років повномасштабної війни проти України Росія вже готує армію для збройного конфлікту з НАТО.

Росіянам вдалося переналаштувати економіку на воєнні рейки, тому «все більш-менш знову йде за планом» для Кремля. Гендиректор Служби зовнішньої розвідки Естонії Каупо Росін заявив, що росіяни навчилися на помилках початкових етапів повномасштабної війни проти України та швидко адаптуються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *