Упродовж доби на Харківщині поліцейські оперативно опрацювали 1017 повідомлень від громадян

Військові рф знову обстрілювали Харків та населені пункти Чугуївського та Куп’янського районів. Працівники слідчо-оперативних груп задокументували наслідки обстрілів та відкрили кримінальні провадження, пов’язані з воєнними злочинами.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 90 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили 4 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 40 дорожньо-транспортних пригод, загинула дві людини, 13 громадян отримали травми.

9 лютого на автошляху Е-40 «Київ-Харків-Довжанський» поблизу села Бригадирівка Ізюмського району сталось ДТП за участю авто «Mercedes Smart». 45-річний водій не впорався з керуванням та перекинувся у кювет. Загинув на місці події. Пасажиру транспортного засобу надали допомогу на місці, від госпіталізації він відмовився. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження.

Правоохоронці склали 11 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 2 – за керування автомобілями у стані сп’яніння, 5 – за керування автомобілями без відповідних документів, 4 – за перевищення швидкості.

Про будь-які злочини або події можна цілодобово повідомляти на «гарячу» лінію «102», до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області за телефоном 0503022044 або через чат-бот @Kharkiv102_bot.

#stoprussia

Відділ комунікації поліції Харківської області