Поліцейські охорони забезпечують безпеку мобільного відділення банку

У грудні минулого року «Ощадбанк» започаткував роботу пересувних мобільних підрозділів банку на базі авто у п’яти прифронтових областях. Мобільні відділення систематично працюють у Харкові та районах області, які постійно потерпають від ракетних ударів.

– Поліцейські охорони слідкують за безпекою під час роботи мобільного банківського відділення, – повідомив командир батальйону Управління поліції охорони в Харківській області Дмитро Камєнєв. – Ми вживаємо превентивні та практичні безпекові заходи заради збереження, в першу чергу, життя і здоров’я працівників та клієнтів банку.

Пильнувати за безпекою надання фінансових послуг для співробітників батальйону поліції охорони – напрям не новий. Однак саме мобільні відділення, які виконують важливу соціальну місію у безпосередній близькості до лінії фронту, доводиться охороняти з особливою уважністю через постійну небезпеку обстрілів.

– Багаторічні партнерські відносини поліції охорони з «Ощадбанком» під час війни вийшли за рамки надання охоронних послуг у звичному розумінні, – зазначив керівник Управління поліції охорони в Харківській області Артем Фоменко. – Ми консолідували свої зусилля заради створення безпекового простору та повернення до повноцінного життя мешканців Харкова і області.

(за матеріалами УПО в Харківській області)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *