У Харкові презентували практичний довідник щодо створення стратегічних комунікацій в умовах війни

Практичний довідник «Рекомендації та кращі кейси реалізації стратегічних комунікацій в умовах війни» видано Національною академією Служби безпеки України та ГО «Молодіжний центр Атлантичної ради України» за підтримки НАТО.

Захід було організовано Харківською обласною військовою адміністрацією та КУ «Обласний центр підготовки населення до національного спротиву» Харківської обласної ради. На презентації також були присутні представники медіа, волонтерської спільноти, ветерани війни та науковці.

За словами завідувачки кафедри стратегічних комунікацій та прикладної лінгвістики Центру стратегічних комунікацій Навчально-наукового інституту інформаційної безпеки та стратегічних комунікацій Національної академії СБУ Лариси Компанцевої, довідник містить низку аналітичних статей, присвячених посиленню інформаційної безпеки нашої держави та протидії ворожій дезінформації і пропаганді.

«Автори видання наголошують, що воно презентує історії успіху створені, пережиті та впроваджені фахівцями-практиками безпекових і державних інституцій України, науковцями, волонтерами, журналістами у надважких умовах війни. Ці кейси містять не лише пережитий досвід, це історії про мужність, національну стійкість й незламність» – говорить Лариса Компанцева.

Довідник буде корисним як для фахівців, які опікуються стратегічними комунікаціями, так і всім, хто цікавиться питаннями протидії ворожій ІПСО.

Крім того, під час заходу фахівці Страткому підготували презентацію щодо особливостей функціонування Харківського медіапростору в умовах війни та ворожої пропаганди.

Також представники ветеранської та волонтерської спільноти відзначили важливість не тільки якісної протидії дезінформації рф, але й відображення в медіапросторі позитивного образу українського військового – героя, безстрашного захисника власної землі.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *