На Харківщині з’явилося ще дві поліцейські станції

               

До
проєкту «Поліцейськиї офіцер громади»
приєдналася Барвінківська територіальна
громада. 


Поліцейські станції запрацювали в селах Мечебилово та Гаврилівка Ізюмського району. Капітан поліції Сергій Мітронін та старший сержант поліції Віктор Черкай пройшли профільну підготовку для поліцейських офіцерів громади і заступили на службу. Громада виділила їм приміщення, забезпечила необхідною для виконання поліцейських функцій комп’ютерною та оргтехнікою.

Начальник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко привітав поліцейських офіцерів з початком роботи на території Барвінківської територіальної громади і зазначив, що «Поліцейський офіцер громади» – це один з найуспішніших проєктів Національної поліції України.

«Ще жодна громада, яка долучилася до проєкту, від нього не відмовилася. Адже кожен поліцейський, який працює на посаді офіцера громади, підзвітний саме громаді, залишається на постійному зв’язку з місцевими мешканцями, – зазначив Володимир Тимошко. – І як показала практика, кількість побутових злочинів том, де є ПОГи, значно зменшилася».

Голова Барвінківської міської ради Олександром Бало разом з очільником поліцейського главку Володимиром Тимошком вручили поліцейським офіцерам громади ключі від двох службових автомобілів. Автівки були придбані за підтримки місцевої громади.

Начальник ГУНП в Харківській області вручив подяку голові Барвінківської міської ради за підтримку у впровадженні проєкту «Поліцейський офіцер громади». 

Довідково. Проєкт «Поліцейський офіцер громади» на території Харківської області реалізується з 2019 року. Цей проєкт вже впроваджений на території 40 громад області, в яких працює 89 поліцейських офіцерів громади. Для надання якісних поліцейських послуг на території Харківської області працює 31 поліцейська станція.

Відділ
комунікації поліції Харківської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *