Підприємцям Харківщини розкажуть про реалізацію Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні»

10 вересня з 10:00 до 11:30 буде проведено круглий стіл для підприємців на тему: «Зроблено в Україні – це один крок на шляху до розвитку Харківщини».

Захід підготовлено Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва спільно з Харківською філією Харківського обласного центру зайнятості за сприяння Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської ОВА.

Спікер заходу – директор Харківської філії Харківського обласного центру зайнятості Наталія Гринь.

Запрошені до круглого столу представники Департаменту економіки та міжнародних відносин Харківської ОВА, представники ХОГО «Спілка ветеранів АТО», представники Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області та підприємці Харківщини.

Під час заходу будуть презентовані послуги офісу «Зроблено в Україні», урядові програми «Власна справа» і «Грант для ветеранів та членів їх сімей», а також відбудеться обговорення шляхів підтримки державних програм та допомоги підприємцям.

У процесі проведення круглого столу буде організовано пряму трансляцію, під час якої учасники заходу матимуть можливість ставити свої питання. Додаткова інформація за телефоном: +38 (050) 786 48 88.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *