Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 18 вересня

Російські окупанти продовжують чинити терор мирного населення області.

Сьогодні о 03:50 у селі Цупівка Харківського району внаслідок ворожого обстрілу пошкоджене приватне домоволодіння. 

Вчора о 15:27 у Київському районі міста Харків внаслідок удару КАБом горіла триповерхова адмінбудівля. Постраждав 15-річний хлопець, без госпіталізації.
 
О 15:25 у селі Черкаська Лозова Харківського району внаслідок обстрілу горіла трава на площі 10 га.

О 15:17 у Київському районі міста Харків внаслідок удару КАБом постраждали 8 людей, серед них — четверо рятувальників. Також травм зазнали цивільні: двоє чоловіків віком 25 та 33 років і двоє жінок віком 19 та 22 роки.

О 17:20 у селі Одноробівка Богодухівського району внаслідок обстрілу горів одноповерховий житловий будинок та трава на відкритій території на площі 2 га.

О 16:35 за межами села Загризове Ізюмського району внаслідок обстрілу горіла трава на площі 0,4 га.

О 15:25  у селі Одноробівка Богодухівського району внаслідок артобстрілу пошкоджено шість двоповерхових, 2 приватні будинки. Постраждала 56-річна жінка. 
 
О 13:35 у селі Подоли Куп’янського району внаслідок обстрілу горіли господарчі споруди, будинки. 

«На Харківському напрямку відбулося одне бойове зіткнення в районі населеного пункту Вовчанськ. За підтримки авіації противника на Куп’янському напрямку за добу відбулося 13 ворожих атак. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Синьківки, Новоосинового, Кругляківки, Андріївки, Колісниківки, Петропавлівки та Лозової», – розповів Олег Синєгубов. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *