На потреби військових передали 5 багатофункціональних повнопривідних автомобілів

Транспорт придбали за сприяння Харківської обласної військової адміністрації, Богодухівської РВА та Богодухівської громади. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Продовжуємо системно допомагати військовим підрозділам, які протистоять ворогу на Харківщині – це один із основних напрямків роботи. На підтримку 113-ї бригади 209-го Окремого батальйону сил територіальної оборони ЗСУ Богодухівська громада спрямувала субвенцію з місцевого бюджету у розмірі 20 мільйонів гривень. За ці кошти було придбано 5 повнопривідних автомобілів Isuzu. Велика подяка жителям громади, які допомагають забезпечувати потреби наших військових», – зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Нові машини підвищеної прохідності посилять мобільність та маневреність військових підрозділів.

«Техніка буде використовуватися для виконання бойових завдань: одна машина здатна вмістити до 20 людей або 5 тонн вантажу. Дякуємо начальнику Харківської обласної військової адміністрації Олегу Синєгубову, очільнику Богодухівської РВА Анатолію Рисцову та Богодухівській громаді за допомогу та підтримку», – сказав командир 209-го Окремого батальйону сил територіальної оборони ЗСУ Андрій Новіков.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *