На Харківщині понад 7500 дітей залучені до занять за програмою надолуження освітніх втрат

Проєкт реалізується Харківською обласною військовою адміністрацією спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з місцевими громадами та освітніми установами, розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

На базі 40 локацій в області з січня поточного року проходять заняття для дітей з української мови й математики очно та онлайн. Ініціатива започаткована з метою надолуження освітніх втрат серед дітей 3-10 класів, які через повномасштабну війну й пов’язані з нею загрози позбавлені можливості отримувати знання у традиційному форматі.

«Від початку повномасштабної війни, школярі Харківщини позбавлені можливості повноцінно навчатись. Реалізація програми з надолуження освітніх втрат є значним вкладом в шкільне навчання та соціалізацію дітей. Дякуємо ЮНІСЕФ за системну підтримку освітньої сфери Харківщини», – зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Окрім програми з надолуження освітніх втрат, дітям надають психосоціальну допомогу. Благодійний фонд «СпівДія» реалізує цей компонент разом з освітньою фундацією «МрійДій».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *