На Харківщині поліція затримала чоловіка за скоєння подвійного вбивства

Попередньо встановлено, що зловмисник приревнував колишню дівчину до іншого хлопця та спричинив їм смертельні ножові поранення. Також він поранив їх товариша, який перебував разом з ними. 

23 вересня о 22:33 до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Миколаївка Красноградського району невідомий чоловік наніс несумісні з життям ножові поранення мешканцям Зачепилівської громади.  

При виїзді на місце події поліцейські встановили, що 31-річний кривдник, перебуваючи в стані алкогольного спʼяніння, підійшов до компанії, яка сиділа на вулиці та спілкувалася між собою. Спочатку нападник завдав декілька ударів ножем 25-річній колишній дівчині, а потім 23-річному чоловіку. Від отриманих травм хлопець та дівчина загинули на місці. Також ножові поранення отримав їх 24-річний знайомий, який намагався зупинити нападника. 

Наразі кривдника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Слідчим Красноградського районного відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомили про підозру у скоєнні злочину та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до 15 років або довічне увʼязнення.

Відділ комунікації поліції Харківської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *