Постраждалим та деокупованим громадам Харківщини передали генератори

Завдяки плідній співпраці Харківської ОВА, заступниці керівника Офісу Президента України Ірині Верещук, Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій з Механізмом цивільного захисту Європейського Союзу та БФ «Мирне небо Харкова» область отримала 179 генераторів потужністю від 10 до 22 кВт.

Генератори та обладнання до них розподілили між постраждалими і деокупованими громадами Харківської області. Устаткування використовуватимуть під час довготривалої відсутності світла на об’єктах критичної інфраструктури, закладах соціального захисту та медустановах. Також генератори отримали групи швидкого реагування для роботи під час усунення наслідків ворожих обстрілів. 

«Продовжуємо підготовку до опалювального сезону на Харківщині, аби усі об’єкти критичної інфраструктури були забезпечені альтернативними джерелами живлення. Надалі реалізуємо такі проєкти на базі Регіоанльного офісу міжнародного співробітництва», – зазначив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов. 

До громад Харківської області техніку доправляли волонтери БФ «Мирне небо Харкова».

«Волонтерська спільнота разом з іноземними донорами вкотре бере активну участь у підготовці до опалювального сезону, аби жителі Харківщини взимку були з теплом, світлом та водою. Ми щиро вдячні Ірині Верещук, Міністерству з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій  та Механізму цивільного захисту Європейського союзу за їхню вагому підтримку», – зазначив керівник БФ «Мирне небо Харкова» Сергій Чубуков.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *