Антон Деньгуб та Роман Семенуха зустрілися з 97-річним тенісистом Леонідом Станіславським

Зустріч відбулася 6 квітня.

Леонід Станіславський – один з жителів області, хто отримав вакцину від COVID-19 на базі Харківської обласної клінічної лікарні 30 березня. 

«Ми сьогодні з вами зустрілися в символічний день – сьогодні Міжнародний день спорту. Ми покликали вас, у першу чергу, сказати величезне спасибі за те, що ведете активний спосіб життя, – привітав гостя Роман Семенуха. – Це дуже добре, коли люди в поважному віці вакцинуються і цим показують гарний приклад».

Заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Антон Деньгуб зазначив, що захоплений вчинком тенісиста.  

«Ви вирішили вакцинуватися, і найголовніше – ви про це заявили публічно. Ви, так розумію, рекомендуєте всім, ви підтримуєте вакцинацію», – сказав Антон Деньгуб.

За словами Леоніда Станіславського, рішення про вакцинацію – його особиста ініціатива. Після щеплення він почувається добре, навіть не підвищувалась температура.

«Необхідно, щоб більше людей вакцинувались. Я розумію, що моє щеплення пропагандує цю вакцину. Але я, власне, не для реклами вакцинувався. Я вакцинувався, бо хотів мати гарантію, адже я – у зоні ризику. Я хочу спокійно їхати в метро на теніс та на змагання», – зазначив Леонід Станіславський.

Довідка. Леонід Станіславський – випускник Харківського авіаційного інституту, інженер за фахом, працював на авіаційному заводі. У теніс грає вже 60 років. До 90-річного віку грав лише на любительському рівні, а потім почав брати участь у світових змаганнях для ветеранів спорту, на яких завжди є найстаршим тенісистом.

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація