Лозівський район: рятувальники загасили велику пожежу, що охопила відразу 2 подвір’я

02 травня о 12:49 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у на території приватного домоволодіння за адресою: м. Лозова, вул. Залізнична, 43.

На ліквідацію пожежі відразу направлено черговий караул 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини на 2-х пожежних автоцистернах. На допомогу рятувальникам також прибула пожежна автоцистерна Виробничого підрозділу Харківського загону воєнізованої охорони регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» .

На момент прибуття вогнеборців стало відомо, що горять 2 господарчі споруди загальною площею 12 кв.м. В середні одного з них знаходився скутер «Honda» та дрова, котрі також горіли. Крім того, вогонь встиг розповсюдитись на дах житлового будинку сусідську господарчу споруду та дерев’яний паркан. Загальна проща горіння складала понад 70 кв.м.

Щоб ліквідувати дану пожежу, вогнеборці застосували 3 пожежні стволи. О 13:28 їм вдалось взяти її під контроль та о 14:44 повністю ліквідувати. Жертв та постраждалих немає. Ймовірною причиною виникнення пожежі є технічна несправність скутера «Honda».

 

ГУ ДСНС України у Харківській області

030521-8.jpg030521-9.jpg