м. Харків: рятувальники 8-ї частини ліквідували наслідки 2-х ДТП (ВІДЕО)

Перша ДТП трапилась 27 травня у Харкові на вул. Бібліка навпроти будинку № 9. Повідомлення про неї надійшло о 20:26. Зіткнулися 2 легковика: “Daewoo Lanosта “Chevrolet Lacetti”.

До місця виклику прибули рятувальники 8-ї частини ДСНС на пожежно-рятувальному автомобілі. На місці події вони з’ясували, що в результаті зіткнення сталася розгерметизація паливної і змащувальної систем автомобіля “Chevrolet”. На проїзну частину вилилась велика кількість палива і мастила. Загоряння цих легкозаймистих матеріалів призвело б до серйозних наслідків. Аби запобігти пожежі, вогнеборці змили розлиті рідини з дороги.

В результаті ДТП також постраждала 18-річна пасажирка “Daewoo”. Її госпіталізували до 30-ї Харківської міської клінічної лікарні.

Вже о 02:24 сталася друга ДТП на вул. Роганській біля будинку № 149. Там вантажівка “ГАЗель” в’їхала у припарковану вантажівку з причепом “DAF”. 33-річний водій “ГАЗелі” опинився затиснутий уламками авто. Рятувальники 8-ї частини ДСНС за допомогою спеціального гідравлічного інструменту деблокували водія і допомогли транспортувати до карети екстреної медичної допомоги. Його госпіталізували до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

 

ГУ ДСНС України у Харківській області

280521-3.jpeg280521-4.jpeg

280521-1.jpeg

280521-2.jpeg