Поліцейські Харківщини видворили за межі України громадянина Російської Федерації

Чоловіка доставили до пункту пропуску «Гоптівка», де під супроводом співробітників міграційної поліції він покинув територію держави.

Заходи проводилися співробітниками Управліня міграційної поліції ГУНП в Харківській області спільно з працівниками Харківського Головного управління державної міграційної служби України.

27 травня 46-річний громадянин Російської Федерації звільнився з виправної колонії, де з жовтня 2017 року відбував покарання за крадіжку особистих речей на території Харківської області. Підстав для перебування на території України він не мав.

Відносно чоловіка співробітники ГУДМС України в Харківській області склали протокол за ст. 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення та прийняли рішення про примусове повернення чоловіка до Російської Федерації із застосуванням заборони щодо подальшого в’їзду на територію нашої держави терміном на 3 роки.

 

Відділ комунікації поліції харківської області