Дорожники розпочали ремонт траси Золочів – Максимівка загальною протяжністю 33,4 км

Роботи на дорозі Т-21-13 (км 0+000 – км 33+349, від смт Золочів до повороту на с. Сковородинівку) проходять у межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Як повідомили в Службі автомобільних доріг у Харківській області, протягом тижня виконуються роботи з розпушення наявного шару покриття, розпочалися роботи зі стабілізації слабкої дорожньої основи з додаванням цементу. Також паралельно ведуться роботи з видалення чагарникової порослі.

«Станом на 14 липня розпушено 11,4 км наявного шару покриття та виконана стабілізація слабкої дорожньої основи з додаванням цементу на 2 км», – зазначили в САД.

У планах дорожників, крім виконання робіт з основного проїзду, – відновити та укріпити узбіччя, примикання та з’їзди, очистити смугу відведення від порослі, нанести дорожню розмітку та встановити нові дорожні знаки.

Зокрема, термін виконання робіт за контрактом становить 2 роки. Цього року планують відновити 23 кілометри дороги. А кінцеві роботи мають провести наступного року.

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація