Поліцейські Харківщини оперативно розшукали та повернули додому трьох підлітків

Жодних протиправних дій у відношенні малолітніх скоєно не було.

12 серпня об 12:25 до Ізюмського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканки району. Жінка розповіла, що її 12-річний син поїхав кататися на велосипеді та не повернувся.

Поліцейські негайно розпочали пошуки дитини.  В ході відпрацювання поліція отримала інформацію, що малолітній може перебувати на пляжі в місті Ізюмі. Під час перевірки правоохоронці виявили розшукуваного на річці та повернули його додому.

12 серпня о 13:02 до відділу поліції №1 Ізюмського РУП надійшла інформація про те, що в селі Бригадирівка 14-річна дівчина пішла з дому у  невідомому напрямку. 

На пошуки дівчини був орієнтований весь особовий склад поліції. Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці близько 15:40 виявили неповнолітню в полі, на відстані близько 2 кілометрів від рідного села. 

Менш ніж за пів години група реагування патрульної поліції розшукала зниклого у Харківському районі хлопчика.

12 серпня о 15:10 до чергової служби відділу поліції №3 Харківського районного управління поліції №1 зателефонувала 44-річна жителька міста Мерефа. Жінка повідомила, що її 12-річний син близько 12:00 пішов до товариша на день народження, де через деякий час посварився з друзями і пішов у невідомому напрямку. Працівники поліції відразу розпочали пошуки дитину. Через 20 хвилин поліцейські групи реагування патрульної поліції побачили хлопця на одній з вулиць міста та відвезли додому.

З підлітками проведені профілактичні бесіди.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області