Харківська бадмінтоністка стала абсолютною чемпіонкою України

На юніорському чемпіонаті України з бадмінтону, який пройшов з 16 по 19 вересня в Одесі, збірна Харківської області завоювала 3 золоті, 3 срібні та 8 бронзових нагород.

Тричі на найвищу сходинку п’єдесталу пошани підіймалася харків’янка Поліна Бугрова. Про це повідомили в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

У жіночній одиночній категорії Поліна Бугрова у фіналі перемогла з рахунком 21:18, 21:15 свою землячку Марію Столяренко, яка, відповідно, стала срібною призеркою. Бронзові медалі чемпіонату в жіночій одиночці також дісталися харків’янкам Яні Собко та Софії Лавровій.

У жіночій парній категорії Поліна Бугрова разом з Марією Столяренко успішно дійшли до фіналу, де з рахунком 21:8, 23:21 перемогли інших харків’янок Яну Собко і Варвару Фролову. Третє місце між собою поділили також харківські пари Анастасія Алимова – Олександра Боцман і Анастасія Єрохіна – Софія Лаврова.

Крім того Поліна Бугрова перемогла у змішаній парній категорії. У дуеті з харківським бадмінтоністом Віталієм Ревою у фінальному матчі вона здолала 21:14, 22:20 суперників із Миколаєва Поліну Ткач та В’ячеслава Яковлева. Бронзовими призерами у змішаній парній категорії стали харків’яни Софія Лаврова та Олексій Титов, а також Марія Столяренко, яка грала в парі з одеситом Володимиром Колузаєвим.

У чоловічій одиночній категорії єдину медаль Харківщині приніс Олексій Титов, який став бронзовим призером. У парній чоловічій категорії Віталій Рева разом з одеситом Володимиром Колузаєвим посіли друге місце, а Євгеній Столовий разом з Єгором Леонт’євим з Миколаєва посів третє місце.
 

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація