Ізюмський район: під час пожежі у власній оселі загинув 43-річний чоловік

08 листопада о 21:49 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу у одноповерховому житловому будинку за адресою: Ізюмський район, Борівська ОТГ, село Ізюмське, пров. Східний, 22. Сусіди зателефонували, коли вже побачили велику заграву над дахом будинку.

До місця негайно було направлено відділення 60-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистерні. Проте, щоб дістатися місця призначення, рятувальникам необхідно було подолати 25-кілометрову відстань до села. На момент прибуття вогнеборців оселя майже повністю була охоплена вогнем на площі близько 170 кв.м. Під час гасіння пожежі під обгорілими уламками будівельних конструкцій вони виявили тіло чоловіка, 1978 року народження.

Допомогу у пожежогасінні підрозділу ДСНС надавали члени добровільної пожежної команди місцевого агропідприємства та небайдужі селяни. О 23:00 спільними зусиллями вогонь локалізували, о 00:45 повністю ліквідували. Врятовані надвірні забудови і сусідські житлові будинки. Причина виникнення загоряння з’ясовується.

 

ГУ ДСНС України у Харківській області

091121-1.jpeg091121-2.jpeg