Представлено нового гендиректора ДП «Завод ім. Малишева»

19 листопада керівник Харківської ОДА Олександр Скакун провів нараду із новим генеральним директором заводу Олегом Винником та представниками керівництва державного концерну «Укроборонпром» та державної компанії «Укрспецекспорт».

Під час наради обговорили ситуацію на ДП «Завод ім. Малишева», стан виконання контрактів та завантаження підприємства.

«Перед новим керівником заводу стоїть низка першочергових завдань. У пріоритеті – своєчасне виконання всіх взятих підприємством виробничих зобов’язань. Зокрема – контракту з Пакистаном, – розповів за підсумками наради Олександр Скакун. – Звісно, що для цього надважливим є питання збереження колективу, забезпечення конкурентних заробітних плат та їх своєчасної виплати. Під час наради я звернувся до керівництва ДК «Укроборонпром» з питанням щодо необхідності забезпечити підвищення зарплат на заводі ім. Малишева. Зараз вони на рівні середніх зарплат у сфері промисловості регіону. Але, на моє переконання, мають бути значно вищими за середній рівень. Адже це підприємство – стратегічне, а робота на ньому вимагає високого рівня кваліфікації».

Керівник Харківської ОДА наголосив, що існуюче навантаження заводу ім. Малишева та підписані «Укрспецекспертом» контракти дозволяють підвищити зарплати.

За інформацією Олександра Скакуна, нового генерального директора ДП «Завод ім. Малишева» сьогодні, 19 листопада, також представили колективу підприємства. Олег Винник є промисловцем із багаторічним досвідом, він керував зокрема ПАТ “Дніпроважмаш”, був головою правління ЗАТ “Горлівський авторемонтний завод” та ПрАТ “Запорізький електровозоремонтний завод” тощо.

Під час наради із керівництвом ДК «Укроборонпром» та ДК «Укрспецекспорт» також обговорили механізми виводу з кризи Харківського державного авіаційного виробничого підприємства.

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація