У центрі «Бузок» пройдуть персональні виставки живопису Ольги Куциної

Виставка «Хвилини натхнення» проходить з 7 по 14 грудня у великій залі, а виставка «Іграшковий світ» з 7 по 16 грудня – в малій залі.

Як зазначають організатори, за останній рік авторка створила серію робіт, які ілюструють її внутрішній світ, зміну поглядів, настрій, ріст майстерності.

 «Усе в житті циклічно, кінець одного етапу найчастіше є початком іншого. Ми живемо у надзвичайно цікавий час: усе, що необхідно художнику – бажання мріяти, бажання творити, розвиватись. І тоді думки обов’язково одягаються у різнокольорові мазки фарби та оживають на полотнах!» – говорить Ольга.

Художниця прагне показати світу, що на шляху до мети не існує кордонів та меж, є лише сходи та етапи, непереборне бажання, віра у свої сили.

Довідка. Сюжети та натхнення художниця  бере з різноманітності навколишнього світу, від вражень після відвідування виставок та музеїв, від картин улюблених художників. Напрямок її творчості важко визначити якимось стилем, це, швидше, втілення настрою та емоцій.

Деякі картини Світлани Куциної перебувають у приватних колекціях США, Канаді, Чехії. Також аматорка брала участь у міжнародних художніх  виставках у Харкові та Люксембурзі.

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація