Для підприємців Харківщини буде проведено засідання круглого столу

Тема заходу: «Інновації: наука, бізнес, публічне управління», «Використання технологій у малому бізнесі».

Круглий стіл відбудеться 10 грудня о 15:30 за адресою: Держпром, 3 під’їзд, 5 поверх, зала засідань Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА. Захід  буде проведено Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва спільно з кафедрою економічної кібернетики та прикладної економіки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

Під час заходу буде презентовано можливості харківських закладів вищої освіти, розглянуто пропозиції для підприємців щодо оволодіння сучасними сервісами для підвищення ефективності бізнесу, а також можливостей для розробки програмного забезпечення в межах студентських лабораторій.

«Запрошуємо до участі підприємців та асоціації підприємців Харківського регіону. Необхідна попередня реєстрація за номером телефону: (057) 757-42-20», – наголошують організатори.

Довідка. Круглий стіл проводиться у межах виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2021 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 24 грудня 2020 року № 24 – VIII.

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація