На Харківщині затримали жінку за вбивство рідного брата свого співмешканця

Зловмисниця вдарила чоловіка ножем. Від отриманого поранення чоловік помер на місці. Жінка зізналася в скоєнні злочину поліцейським, які приїхали за викликом. Відкрито кримінальне провадження.

19 грудня близько 15:28 до чергової частини відділу поліції № 2 Богодухівського РВП ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення про те, що жінка нанесла проникаюче ножове поранення 44-річному чоловікові.

На місці події поліцейські з’ясували, що до злочину причетна раніше судима 38-річна мешканка села Литвинове Богодухівського району. З місця події було вилучено речові докази.

Попередньо встановлено, що постраждалий проживав в будинку разом з братом та його співмешканкою. Між ними склалися неприязні відносини. Протягом тривалого часу виникали конфлікти на побутовому ґрунті. Під час чергової сварки жінка ударила брата співмешканця ножем. Після чого звернулась до сусіда з проханням викликати швидку допомогу для потерпілого, оскільки той сам упав на ніж. Жінка зізналася в скоєнні злочину поліцейським, які приїхали за викликом.    

Слідчим відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за    п.13 ч. 2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Жінку затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі.

 

Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Харківської області