Харківська обласна бібліотека для дітей здобула перемогу у Всеукраїнському огляді-конкурсі

Бібліотекарі Харківщини отримали перемогу у «Всеукраїнському огляді-конкурсі обласних бібліотек для дітей – 2021» у номінації «Соціальне партнерство бібліотек».

Нагороду присуджено за креативний підхід, ефективну реалізацію інноваційних програм у сфері соціального партнерства, застосування нових моделей і методів в організації співпраці, вироблення нових форматів і алгоритмів партнерської взаємодії, майстерність у веденні соціального діалогу, дотримання етичних принципів соціального захисту і підтримки. Харківська обласна бібліотека для дітей реалізувала проєкт «”Зелені легені” – соціально-екологічний кластер». 

Загалом ХОБД виборює перемогу у такому конкурсі вже втретє.

Нагородження переможців напередодні Нового Року відбулося у Національній бібліотеці України для дітей на Форумі партнерів «Бібліотека. Влада. Громада».

Учасниками події стали представники Міністерства культури і інформаційної політики України, Департаменту моніторингу соціальних прав Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, фахівці експертної ради премії Президента України «Українська книга року», Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів, Управління організаційної діяльності Державної екологічної інспекції, громадські діячі, видавці, письменники, художники-ілюстратори, керівники обласних бібліотек для дітей України.

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація