У Лозовій молодь та бійці з батальйону «Донбас-Україна» озеленяли місто +vd +ft

Лозівчани продовжили естафету добрих справ. 8 листопада школярі, студенти, активісти, викладачі та бійці з батальйону «Донбас-Україна» озеленяли місто. Саджанці надав спонсор, техніку – бійці, а молодь висаджувала паростки.

 Студенти Лозівської філії Харківського автодорожнього технікуму та бійці батальйону «Донбас- Україна» озеленяли парк «Перемоги». За словами добровольців, вони завжди раді допомогти, чи то технікою, чи то робочими руками. Завідуюча філією технікуму Віра Рінкман пригостила бійців лозівськими булочками та запросила їх на навчання. За словами завідуючої, близько 60 її студентів знаходяться у зоні АТО.

Акцію «Квіти місту» раніше вже проводили, її ініціаторами виступили вихованці дитячої студії Лозівського училища культури і мистецтв. Тоді вони разом з вихованцями Будинку творчості, висаджували квіти, розповіла організатор акції, викладач ЛУКіМу Галина Перець. Цього разу акція більш масштабна. До естафети добрих справ долучилися учні Лозівської філії Харківського автодорожнього технікуму, професійного ліцею, ЗОШ №12 та Будинку дитячої та юнацької творчості. Організатори акції наголосили, паростки точно виростуть, цьому сприяла не тільки погода, а й настрій тих, хто їх висаджує.

За словами активістів, закінчити усі роботи планують за кілька днів. Квіти та зелень з’являться також у деяких школах, парку, скверах та на території колишнього арсеналу. Учасники акції попросили містян бути пильними та не давати нівечити рослини.

    {youtube}bnaJjfQAmxw{/youtube}