У Лозовій затвердили розклад пільгових автобусних рейсів +vd

Новий розпорядок мало відрізняється від того, що діяв минулоріч. Зміни стосуються лише маршрутів №8 та №4.

Розклад пільгових маршруток на 2012 рік 10 лютого, у п’ятницю, затвердив виконком Лозівської міськради. Новий розпорядок мало відрізняється від того, що діяв минулоріч. Зміни стосуються лише маршрутів 8 та 4 “4 мікрорайон — Червонопартизанська”, на своїй прес-конференції повідомив заступник начальника міськуправління економіки Олег Загамула.

 

Пільговий рейс — це коли водій ставить спеціальну табличку і везе усіх пільговиків без обмежень. Такі рейси не здійснює лише перший маршрут. Відповідно до нового розкладу, на маршрутах “Кільце-2” та “Мікрорайон — Герсеванівський” – по 3 пільгові рейси. Маршрут №8 працює для пільговиків 4 рази на день замість 6. Два рейси перекинули на маршрут №4. І також по 2 пільгових виїзди роблять автобуси на маршрутах Кільце-3, Домаха – Ринок і Ринок — 6 мікрорайон.

З урахуванням 3-4 пільгових місць у кожному рейсі маршрутних таксі виходить, що пільговими є чверть усіх міських автобусних перевезень, зазначив Олег Загамула. Але і цього може бути недостатньо, якщо звичайні пасажири займатимуть місця, призначені для пільговиків.

Новий розклад пільгових рейсів майже не відрізняється від того, що діяв минулоріч. Дізнатися його можна у водіїв маршруток, а також завантажити на свій комп’ютер прямо звідси.

Валерія Гецко

 

{flv}14_02_12_pilgovi marshrutki{/flv}