Інвентаризація лозівських гуртожитків може затягнутися +vd

 

Інвентаризація дозволить мешканцям гуртожитків приватизувати помешкання. Але проводити її складно, говорять у БТІ.

У 2012 році мешканці гуртожитків зможуть приватизувати свої помешкання. У жовтні 2011-го працівники лозівського БТІ почали проводити інвентаризацію гуртожитків. Однак під час обстеження інспекція зіштовхнулося з проблемами, через які складання технічних паспортів може затягнутися, а це затримає і приватизацію кімнат.

Провести інвентаризацію 10 гуртожитків міста БТІ повинне до 1 березня. За словами начальника установи Юрія Антипова, гальмує роботу стан підвалів. У деяких немає світла і стоїть вода.

Зіштовхнулися працівники БТІ і з тим, що в середньому 8 кімнат у кожному будинку зачинені. У 21 гуртожитку, що на 1 мікрорайоні, взагалі під замком були два поверхи.

З вирішенням цих проблем БТІ допомагає «Житлова управляюча компанія». Щодо підвалів, там працівники «ЖУКа» забезпечать освітлення і усунуть підтоплення, запевняє головний інженер комунального підприємства Дмитро Стусенко. Також «ЖУК» шукатиме мешканців, які не живуть у кімнатах гуртожитків.

Якщо мешканці кімнат не з’являться, працівники «ЖУКа» разом з міліціянтами та слюсарем будуть відчиняти помешкання, говорить Дмитро Стусенко. Тому він закликає людей з’явитися у найближчий час.

Ірина Лєушканова

 

{flv}14_02_12_inventarizaciya{/flv}