Пішохідні доріжки на лозівському мості відремонтують у квітні +vd

Провести ремонтні роботи раніше не давали холоди. Покладений у морози асфальт довго не тримався б, кажуть залізничники.

 

Доріжки покриті щебенем та будівельними відходами. Задля цілості ніг та взуття люди виходять на проїжджу частину, ризикуючи життям.

Також ходять бордюром. Коли темнішає, це вже важко зробити, тому доводиться збивати ноги об каміння та залишки будівельних матеріалів, скаржаться лозівчани.

Найважче доводиться жінкам на підборах та мамам з дитячими візочками. У всіх пішоходів виникає одне питання: коли доріжки доведуть до ладу?

Одна з пішоходів, пані Ольга, звернулася з ним до міськвиконкому. Там їй пояснили, як тільки запрацює місцевий асфальтний завод, так і почнуться роботи. Їх наче виконуватимуть лозівські шляховики. Цю інформацію спростовує головний інженер Лозівської дистанції колії Володимир Заліщук. Він каже, що доріжки дороблятимуть павлоградці. Асфальт також возитимуть звідти.

Покриття кластимуть у квітні. Провести роботи раніше не можна було, бо тоді якість тротуарів була б сумнівною.

Пішоходам нині складно користуватися мостом і через завузькі доріжки на спуску до станції. На них важко пройти з сумками та розминутися двом перехожим. Люди змушені виходити на проїжджу частину. Тут вже не захищають надійні відбійники.

Цю проблему не вирішать до відновлення руху поїздів, каже Володимир Заліщук. Однак у у перспективі доріжки мають розширити. Це робитимуть скоріш за все лозівські залізничники. Щоб незручність усунув виконавець робіт, треба було вносити зміни ще в проект. Тепер вже запізно.

А ось з тим, що з одного боку міст не можливо перейти, лозівчанам доведеться змиритися. Тротуар від вокзалу перериває проїжджа дорога і він огороджений відбійниками. Їх вже ніхто не прибере, бо вони захищають пішоходів.

 

Анна Скрипник

 

{youtube}JMN9NDCz6pA{/youtube}