Лозівчанин хотів виселити матір, а отримав ніж у серце +vd

Ніж пробив один зі шлуночків серця, а постраждалий ще добу гуляв з друзями, поки йому не стало погано.

 

8 квітня до міліції зателефонували з Центральної райлікарні і повідомили, що до них надійшов чоловік з ножовим пораненням серця. Як з’ясували правоохоронці, удар нанесла 49-річна мати постраждалого.

Офіційні дані надала помічник начальника Лозівського міськвідділу міліції зі зв’язків з громадськістю Тетяна Носова. За її словами, напередодні ввечері, 7 квітня, молодий чоловік з матір’ю випивали. Між ними зав’язалася сварка, син вирішив виселити жінку з дому. Вона ж взяла на кухні ніж і вдарила сина у груди. Ніж пробив один зі шлуночків серця.

Однак на небезпечну травму ані мати, ані син особливої уваги не звернули. Жінка пояснила міліціянтам, що крові не помітила, і вони з сином лягли спати. Наступного дня чоловік ще гуляв і святкував з друзями. На погане самопочуття він поскаржився тільки ввечері і викликав “швидку”.

У лікарні його прооперували. Зараз постраждалий знаходиться у реанімації у тяжкому стані, повідомили у міліції. Його матір затримали і порушили проти неї кримінальну справу – замах на вбивство.

Валерія Гецко

 

{youtube}QHRAYVmsI2A{/youtube}