Лозівські студенти поскаржилися на відсутність електричок +vd

 

З 13 квітня усі денні електрички Харківського напрямку у Лозову не заходять — їздять з Панютиного.

Студенти Лозівської філії автодорожнього технікуму скористалися нагодою і поскаржилися залізничному керівнику на електрички. Під час візиту до Лозової заступника начальника Південної залізниці Сергія Павлова, депутата облради, технікумівці попросили повернути електропоїзд, який о 15:47 вирушав на Харків. Відсьогодні, 13 квітня, усі денні електрички Харківського напрямку у Лозову не заходять — їздять з Панютиного.

Присутня на зустрічі начальниця станції Лозова Тетяна Ткаченко повідомила: зміни діятимуть до 27 квітня, окрім Великодніх вихідних. Навіть як виключення пустити зручну для студентів електричку з Лозової неможливо, сказала залізничниця: йде ремонт.

Сергій Павлов відповів студентам, що для них залізничники виділять автобус. Той возитиме їх зі станції Лозова на панютинський вокзал.

Студенти запитали, чи буде проїзд в автобусі безкоштовним. Представник Південної залізниці відповів, що постарається це влаштувати. Загалом же складнощі з рухом по станції Лозова триватимуть до 27 травня, повідомила її начальниця Тетяна Ткаченко. Тоді має з’явитися новий розклад.

Валерія Гецко

 

{youtube}zGCAyANlalU{/youtube}